REGIONÁLNE AKCIE - ZIMA 2013 - JAR 2014

Tlačiť
PDF

Udržiavaný dostupný prehľad zaujímavých regionálnych akcií miest, obcí, združení a spolkov na zimu 2013 - 2014 uverejňovaných na internete alebo na plagátoch alebo overenou informáciou od našich dobrých známich :

25.01.         Spoločenský ples, Kultúrny dom Milana Hodžu - Miškech Dedinka, Lubina, 19,00 hod.

... a mimoregiónu ...

x                  x

Všeobecné terminy budeme priebežne spresňovať a ak viete o nejakej skvelej akcii v regióne a nesólujete, dajte vedieť...pre nás všetkých...

POD ČIAROU _____________________________________________________________________________________

Mimo iné - prekopať sa k nejakej serióznej akci regionálneho záujmu v drsných a neprehľadných "MENUách" slovenských stránok obcí  alebo vo vydávaných dedinských bulletinoch (meškajúcich v termínoch akcií) je úplná katastrofa. Ešte, že sú autobusové zastávky, také aké sú aj so svojim okolím. Dobre sa to robí..., dobre...

WinkMusíme ale pochváliť nové stránky obce Lubina - komplexné elektronické informácie, viditeľná starostlivosť o odovzdávanie informácii, profesionálny design a najmä funkčnosť.

SurprisedPre lepšiu informovanosť o regionálnych akciách stále ale doporučujeme návštevu okolia autobusových zastávok, oblepených stromov a krčmičiek v regióne pod Javorinou.

upg.30.12.2013  - priebežne dopĺňame

»

© flysk.sk pre Codify 2010 | All rights reserved. »